ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO. DOTYCZY JEDYNIE DOSTAWY KURIEREM! Informacje

Fondant czerwony Passion Red 250 g

Brak oceny
Fondant czerwony Passion Red 250 g
Dostępność W magazynie (9 szt)
Możemy doręczyć do:
22.11.2024
Opcje dostawy
Kod: F28120
19,90 zł
Fondant czerwony Passion Red 250 g
Brak oceny

TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów

Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł

Dostawa następnego dnia od wysyłki

Zwrot w ciągu 30 dni

Fondant czerwony w rolce Red Passion jest elastyczny, gładki i łatwy w użyciu dzięki swojej strukturze. Całkowicie twardnieje po obróbce. Nadaje się zarówno dla początkujących, jak i profesjonalnych cukierników. Możesz łatwo tworzyć różne kształty i dekoracje z fondantu. Czerwony fondant idealnie nadaje się do tworzenia abstrakcyjnych, nietypowych ciast i deserów.

Sposób użycia

Użyj około 500 g fondantu na regularne okrągłe ciasto o średnicy 25 cm. Aby poprawić elastyczność, zalecamy dodanie proszku Tylo i wody. Optymalna proporcja to jedna łyżeczka na 250 g fondantu. Przed nałożeniem polecamy dobrze wymieszać i rozwałkować na cienką warstwę cukru pudru.

Porady i wskazówki

Przed użyciem fondant należy przechowywać w temperaturze pokojowej.

Średnia wartość odżywcza w 100 g

wartość energetyczna 1736 kJ
wartość energetyczna 415 kcal
Tłuszcze 10,6 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1,1 g
Węglowodany 75,7 g
- w tym cukry 73,1 g
Białka 3,5 g
Sól 0,1 g

 

Składniki

Cukier, migdały (20%), stabilizator (E420ii), cukier inwertowany, substancja zagęszczająca E466 (ksantan, karboksymetyloceluloza), inwertaza, kwas cytrynowy E330, barwniki: czerwień Allura E129, naturalny aromat z migdałów.
E129 może niekorzystnie wpływać na aktywność i skupienie uwagi dzieci.

Alergeny

Może zawierać śladowe ilości soi, mleka, jaj.

Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Marcepan
Pieczenie: Składniki
Waga netto: 250 g
Waga z opakowaniem (brutto): 250 g

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: