ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO. DOTYCZY JEDYNIE DOSTAWY KURIEREM! Informacje
PERSONALIZOWANE PRODUKTY BĘDZIEMY WYSYŁAĆ OD 7.01.2025.

Glazura (szelak) 100 ml na czekoladę, marcepan, tort

Brak oceny

Glazura (szelak) 100 ml na czekoladę, marcepan, tort

Dostępność W magazynie (4 szt)
Możemy doręczyć do:
25.12.2024
Opcje dostawy
Kod: EG700
60,70 zł –34 % 39,90 zł
Glazura (szelak) 100 ml na czekoladę, marcepan, tort
Brak oceny
48158 lesk selak 100 ml na cokoladu marcipan torty
60,70 zł –34 %

TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów

Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł

Dostawa następnego dnia od wysyłki

Zwrot w ciągu 30 dni

Glazura jadalna (szelak) to spray do żywnościktóry zapewnia piękny połysk powierzchni marcepanów, czekolady i innych pyszności. Zaleca się wstrząsnąć opakowaniem przed użyciem, a następnie spryskać tort lub jadalne dekoracje wykonane z materiałów powłokowych z odległości ok. 15 cm. Efekt połysku jest bardziej intensywny w przypadku nałożenia kilku warstw.

Instrukcja

Przed użyciem dobrze wstrząsnąć i pryskać z odległości 15 - 20 cm równomiernie na wybraną powierzchnię. Zalecamy nałożenie sprayu na 4 godziny przed spożyciem. Zbyt gruba warstwa może dać niepożądany efekt spływania glazury. Zadbaj o ochronę otoczenia dekorowanego przedmiotu.

Spray należy przechowywać w chłodnym miejscu, poza bezpośrednim działaniem promieni słonecznych, w temperaturze powyżej 50°C. Nie rozpylać nad otwartym płomieniem ani żarzącym się materiałem. Trzymać z dala od źródeł zapłonu. Podczas pracy ze sprejem nie palić. *Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Tylko dla profesjonalnych użytkowników.

Średnia wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna  1711 kJ
Wartość energetyczna  413 kcal
Tłuszcze 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe  0,0  g
Węglowodany  0,0 g
- w tym cukry 0,0 g
Białka 0,0 g
Sól 0,0 g

Parametry dodatkowe

Kategoria: Pozostałe produkty
Objętość: 100 ml
Pieczenie: Składniki
Waga z opakowaniem (brutto): 100 g

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: