ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO. DOTYCZY JEDYNIE DOSTAWY KURIEREM! Informacje
PERSONALIZOWANE PRODUKTY BĘDZIEMY WYSYŁAĆ OD 7.01.2025.

Krem maślany Funcakes 500 g bezglutenowy 

Brak oceny
Krem maślany Funcakes 500 g bezglutenowy 
Dostępność W magazynie (1 szt)
Możemy doręczyć do:
25.12.2024
Opcje dostawy
Kod: F11125
28,82 zł –24 % 21,90 zł
Krem maślany Funcakes 500 g bezglutenowy 
Brak oceny
obrázok 2022 08 31 103940674
28,82 zł –24 %

TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów

Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł

Dostawa następnego dnia od wysyłki

Zwrot w ciągu 30 dni

Pyszny krem maślany nadający się do dekoracji babeczek lub jako nadzienie do ciast. Idealnie nadaje się do ciast niepowlekanych. Do oryginalnej dekoracji kremem możesz użyć końcówki do ciasta i torebki.

Sposób użycia

Przed użyciem masy muszą mieć temperaturę pokojową. Wymieszaj 100 ml wody i 150 g mieszanki na wysokich obrotach. Pozostaw gotową mieszankę na co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Miksuj 180 g świeżego masła przez około 5 minut, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawaj gotową mieszankę do masła i mieszaj, aż masy się połączą i stworzą kremową, gładką konsystencję. Taka porcja wystarczy na pokrycie tortu o średnicy 20 cm lub udekorowanie 12 babeczek.

Średnia wartość odżywcza na 100 g

wartość energetyczna 1711 kJ
wartość energetyczna 404 kcal
Tłuszcze 3 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,9 g
Węglowodany 93,0 g
- w tym cukry 85 g
Białka 0,9 g
Sól 0,3 g

 

Skład

cukier, skrobia (kukurydziana), dekstroza, olej roślinny (kokosowy), syrop glukozowy, białko mleka, stabilizator: E340, emulgator: E472a, E471, skrobia modyfikowana: E1414, mleko w proszku (odtłuszczone), substancja zagęszczająca: E404, stabilizator: E450, regulator kwasowości: E339, aromat, regulator kwasowości: E330.

Alergeny

Może zawierać śladowe ilości: jaj, soi.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Kremy do tortów
Pieczenie: Składniki
Smak (aromat): Masłowy

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: