Liofilizowana Jeżyna Leśna 35g
TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów
Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł
Dostawa następnego dnia od wysyłki
Zwrot w ciągu 30 dni
Liofilizacja owoców to nowoczesna metoda ich suszenia poprzez usuwanie wody w procesie sublimacji lodu. Owoc zachowuje swój kolor i smak niemal identyczny jak świeże owoce, a jednocześnie zachowuje 98% swoich wartości odżywczych. Można je jeść suszone lub namoczone. Doskonale nadają się do dekorowania deserów lodowych, jako dodatek do musli, sorbetów, puddingów, a także podczas pieczenia i dekorowania ciast czy tortów.
-
Do uzyskania 100 g liofilizowanych owoców potrzeba od 800 g do 1 kg owoców świeżych.
-
Pojemność: 35 g (z 350 kg świeżych owoców).
Średnia wartość odżywcza na 100 g
wartość energetyczna | 1684 kJ |
wartość energetyczna | 410 kcal |
Tłuszcze | 4,06 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,35 g |
Węglowodany | 84,1 g |
- w tym cukry | 40,8 g |
Białka | 6,15 g |
Sól | 0,01 g |
Skład: 100% liofilizowane jeżyny (proces liofilizacji).
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.