ZAMÓWIENIA DO 12:00 DOSTARCZAMY NASTEPNEGO DNIA ROBOCZEGO. DOTYCZY JEDYNIE DOSTAWY KURIEREM! Informacje
PERSONALIZOWANE PRODUKTY BĘDZIEMY WYSYŁAĆ OD 7.01.2025.

Liofilizowana mandarynka 15 g

Brak oceny

Liofilizowana mandarynka 15 g

gluten-free-iconstiahnuť

Dostępność W magazynie (3 szt)
Możemy doręczyć do:
25.12.2024
Opcje dostawy
Kod: AL000026
17,19 zł –24 % 12,90 zł
Liofilizowana mandarynka 15 g
Brak oceny
53979 mrazom susena mandarinka 15 g
17,19 zł –24 %

TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów

Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł

Dostawa następnego dnia od wysyłki

Zwrot w ciągu 30 dni

Liofilizacja owoców to nowoczesna metoda ich suszenia polegająca na usuwaniu wody w procesie sublimacji lodu. Owoce zachowują swój kolor i smak niemalże identyczne w porównaniu ze świeżymi owocami, a przy tym zachowują również 98% wartości odżywczych. Można je spożywać w wysuszonej postaci albo namaczać. Doskonale sprawdzają się do zdobienia deserów lodowych, jako dodatek do musli, sorbetów, budyni, a także podczas pieczenia i zdobienia ciast, czy tortów.

  • Do uzyskania 100 g liofilizowanych owoców potrzebnych jest od 800 g do 1 kg świeżych owoców.
  • Zawartość: 15 g (wyprodukowana z 150 g świeżych owoców).

Średnie wartości odżywcze na 100 g

Wartość energetyczna  1525 kJ
Wartość energetyczna  364 kcal
Tłuszcze 1,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe  0,11  g
Węglowodany 78,5 g
- w tym cukry 51,3 g
Białka 8,8 g
Sól 0,01 g

 

 Skład:  100% mandarynka poddana liofilizacji (procesowi suszenia mrozem).

Parametry dodatkowe

Kategoria: Owoce liofilizowane (suszone mrozem)
Pieczenie: Składniki

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: