Łopatka, szpatułka do rozcierania wygięta z okrągłą końcówką 23 cm
Łopatka, szpatułka do rozcierania wygięta z okrągłą końcówką 23 cm
TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów
Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł
Dostawa następnego dnia od wysyłki
Zwrot w ciągu 30 dni
Wygięta łopatka do rozcierania to uniwersalne narzędzie cukiernicze, którego nie może zabraknąć żadnemu miłośnikowi pieczenia. Wykorzystasz ją do wygładzania kremowych tortów i deserów, a także do pokrywania deserów kremem, marmoladą albo czekoladą. Łopatka pomoże Ci także w wygodnym przenoszeniu deserów i korpusów.
Łopatka cukiernicza jest wykonana z dobrej jakości stali nierdzewnej i ma ergonomiczną plastikową rączkę.
Wymiary: łopatka bez rączki 11 cm x 1,8 cm
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Noże i krojenie |
---|---|
Pieczenie: | Akcesoria cukiernicze |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.