TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów
Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł
Dostawa następnego dnia od wysyłki
Zwrot w ciągu 30 dni
Lukier królewski nadaje się do dekoracji muffinek, babeczek, deserów, ale także jako biała polewa do pierników. Glazura jest uniwersalna, nadaje się również do dekorowania ciast lub mocowania jadalnych dekoracji na spód tortu.
Sposób użycia
Do 450 g przesianej masy dodać 60 ml wody, mieszać na niskich obrotach przez 7-10 minut, aż polewa nabierze sztywnej konsystencji. Glazura jest gotowa, gdy utraciła swój pierwotny połysk, jest jasnobiała, a jej warstwy zachowują swój kształt. Do uzyskania rzadkiej konsystencji dodać 2 łyżeczki wody do ok. 200 g, dla uzyskania średniej konsystencji dodać 1 łyżeczkę wody.
Średnia wartość odżywcza na 100 g
wartość energetyczna | 1697 kJ |
wartość energetyczna | 405 kcal |
Tłuszcze | 0,0 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,0 g |
Węglowodany | 98,1 g |
- w tym cukry | 93,0 g |
Białka | 1,5 g |
Sól | 0,1 g |
Składniki
Cukier, syrop glukozowy w proszku, białko jaja w proszku, kwas cytrynowy E330.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Polewy i glazury |
---|---|
Kraj pochodzenia: | Holandia |
Pieczenie: | Składniki |
Waga netto: | 450 g |
Waga z opakowaniem (brutto): | 450 g |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.