Mieszanka do wypieku biszkoptu Red Velvet Cake 400 g Gluten Free
Mieszanka do wypieku biszkoptu Red Velvet Cake 400 g Gluten Free
TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów
Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł
Dostawa następnego dnia od wysyłki
Zwrot w ciągu 30 dni
Mieszanka bezglutenowa do zrobienia lubianych tortów Red Velvet torty. Samo przygotowanie jest proste i poradzi sobie z nim każdy cukiernik. Gotowy wypiek możesz ozdobić kremem maślanym, nadzieniami, jadalnymi dekoracjami albo ovocami. Produkt nie zawiera oleju palmowego, barwników AZO, genetycznie modyfikowanych surowców ani glutenu.
Sposób przygotowania
Ogrzej piekarnik do 175°C. Zmieszaj 140 g masła, gotową mieszanką, 4 jajka, a następnie miksuj przez 5 - 8 min. na średnich obrotach do gładkiej konsystencji. Natłuść olejem formę do pieczenia, a następnie wlej gotowe ciasto. Piecz 45 - 50 min. Po ostygnięciu ozdób wypiek kremem maślanym, wanilią i truskawkami.
Średnie wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna | 1800 kJ |
Wartość energetyczna | 430 kcal |
Tłuszcze | 24, 0 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,5 g |
Węglowodany | 50,0 g |
- w tym cukry | 25,0 g |
Białka | 4,9 g |
Skład
cukier, mąka ryżowa, skrobia (kukurydza), substancja utrzymująca wilgoć: E420, emulgator: E475, E433, kakao, stabilizator: E450, E500, regulator kwasowości: E575, substancja zagęszczająca: E412, E466, aromat, sól, barwnik: E120.
Alergeny
Może zawierać śladowe ilości: jajek, mleka i orzechów.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Mieszanki i preparaty |
---|---|
Pieczenie: | Składniki |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.