Swiss Protein buttercream – szwajcarski proteinowy krem masłowy 400 g
Swiss Protein buttercream – szwajcarski proteinowy krem masłowy 400 g
TOWAR W MAGAZYNIE ponad 30 000 produktów
Darmowa dostawa zamówieniach od 300 zł
Dostawa następnego dnia od wysyłki
Zwrot w ciągu 30 dni
Swiss Protein buttercream – szwajcarski proteinowy krem masłowy jest mniej słodki niż klasyczny krem masłowy. Wystarczy dodać dwa składniki, aby krem był gotowy. Następnie pozostaje już dowolnie ozdabiać cupcakes, makroniki, muffins i inne kremowe desery.
Sposób przygotowania
Wszystkie składniki muszą mieć temperaturę pokojową. Do 100 g mieszanki kremu maślanego dodaj 70 ml ciepłej wody i mieszaj całość przez 8 minut. na dużych obrotach. Do mieszanki dodaj 220 g masła. Ubijaj ją, aż masło całkowicie się rozpuści i powstanie gładki krem. Taka ilość wystarczy na pokrycie ciasta o średnicy 20 cm lub udekorowanie około 12 babeczek.
Skład
cukier, białko (suszone), substancja zagęszczająca: E466, substancja zakwaszająca: E330, aromat. Alergeny oznaczono pogrubioną czcionką. Może zawierać śladowe ilości: jaj, soi, mleka i łubinu.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Mieszanki i preparaty |
---|---|
Kolor: | Biały |
Pieczenie: | Składniki |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.